Bli en bättre behandlare

KBTarna ­­– Bli en bättre behandlare är ett företag som önskar sprida hantverket att behandla psykisk ohälsa med metoder och tekniker under paraplybegreppet kognitiv beteendeterapi (KBT). Vi har själva upplevt att det finns så mycket information på området att det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig. Därför har vi samlat värdefull information på ett och samma ställe – Bli en bättre behandlare.

Vi vill hjälpa behandlare att bli bättre på hantverket att behandla psykisk ohälsa. Vår vision är att alla som arbetar med behandling på ett lätt sätt ska ha tillgång till professionell utveckling. Vi tror att alla behandlare vill bli bättre på det dom gör och följa med i utvecklingen av bra behandlingsmetoder för psykisk ohälsa. Men då krävs att kompetensutveckling är tillgänglig för alla som jobbar med behandling – därför erbjuder vi ett brett digitalt kunskapsmaterial i form av poddar, blogg, webbföreläsningar och kurser på distans.

Bli en bättre behandlare erbjuder även egenterapi, utbildningsterapi och handledning för studenter på grundläggande och legitimationsgrundade utbildningar, och även professionella som vill utveckla sig vidare i sitt terapeutiska jag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varje vecka delar vi med oss av tips, råd och information om våra podcasts och kommande utbildningar. Håll dig uppdaterad!