Så här lyssnar du på KBT-podden

Det är så roligt att du vill följa KBT-podden. För att du lätt ska kunna hänga med från början har vi gjort en liten lathund för hur du gör för att lyssna på podden i vår kursplattform.

I vår kursplattform kan du som köpt en prenumeration lyssna på alla avsnitt.

Du lyssnar då i din webbläsare på dator eller i din mobiltelefon.

De fria avsnitten kan du också lyssna på i någon ”poddfångarapp” så som Acast, Google Podcaster, Apple Podcast etc. men där kan du alltså inte lyssna på prenumerationsavsnitt.

När du klickar på länken ”Logga in” i ditt välkomstmeddelande kommer du hit. Välj webbläsaren Chrome när du öppnar sidan. Du kan spara inloggningssidan som favorit i din webbläsare så hittar du snabbare hit nästa gång du vill lyssna.

Skriv in din mailadress (den du registrerat) och det lösenord du valt. Om du klickar på ”Kom ihåg mig” sparas dina inloggningsuppgifter så det går snabbare nästa gång.

När du loggat in kommer du till din översikt där du kan se KBT-podden och eventuella kurser du går.

Är det första gången du lyssnar klickar du på ”Starta kurs” för att börja lyssna. Översikt visar vilka avsnitt det finns men du kan inte lyssna där.

Har du lyssnat tidigare väljer du ”Återuppta kurs”

Du kommer nu till första avsnittet som hälsar dig välkommen. För att se lista med avsnitt och välja det du vill lyssna på klicka på de liggande strecken uppe i hörnet.

Nu kan du se en lista med de olika säsongerna. För att se avsnitten klickar du på den lilla pilen, så ramlar en rullgardin ut med avsnitten.

Nu kan du scrolla dig fram till det avsnitt du vill lyssna på. När du valt avsnitt klickar du på det.

Här kan du läsa lite om avsnitten och hitta länken till sammanfattning och boktips. För att lyssna klickar du på spelaren.

För att komma tillbaks till listan klickar du på de liggande strecken igen

För att komma tillbaks till din översikt (där du finner alla kurser och information om ditt konto) klickar du på ”Din kontrollpanel” allra högst upp i listan.

För att finna information om ditt konto, prenumeration mm klicka på ”meny”

Här kan du kontakta oss genom att välja ”Support”. Välj ”Mitt konto” om du vill byta lösenord, avsluta prenumeration mm.

Önskar dig god lyssning 🙂